A+ A- Mutaties

Mutatie / aanmelding:Velden met (*) zijn verplicht.
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
Welkom op de digitale gemeentegids Bronckhorst
In deze digigids vindt u via de zoekmogelijkheid informatie over verenigingen en instanties in Bronckhorst. Op sportief, cultureel en sociaal-maatschappelijk terrein. U treft de adressen, telefoonnummers en voor zover aanwezig e-mail- en internetadressen aan. Ook staan bij alle adresgegevens een plattegrond en een routeplanner zodat u de vereniging of instantie gemakkelijk kunt vinden.
Verder vindt u in de digitale gemeentegids de korte introductie ‘Bronckhorst in vogelvlucht’ over onze gemeente. Wilt u meer weten over producten en diensten van de gemeente, het gemeentebestuur van Bronckhorst en onze plannen en projecten, kijk dan op www.bronckhorst.nl
 
Wijzigingen?
De digigids is met zorg samengesteld, maar natuurlijk veranderen adressen en komen er nieuwe bestuursleden of secretariaatsadressen. Geef wijzigingen door via de mutatiebutton, zodat onze gids up to date blijft en mensen de weg naar uw vereniging/instantie kunnen (blijven) vinden. Ook nieuwe verenigingen en organisaties vermelden wij vanzelfsprekend graag.
 
Burgemeester Marianne Besselink.

 
File meldingen
Elderinkweg 2, 7255 KA Hengelo (Gld)
E info@bronckhorst.nl
T (0575) 75 02 50